Erfgoeddag 2017

Erfgoeddag 23 april 2017 Expo:  “In onzen tijd”
Stedelijk Museum Aarschot
Het Gasthuis

(met dank aan Jo De Cuyper)

(dank aan OCMW Aarschot)
“Het OCMW van Aarschot brengt het verhaal na het huwelijk, vanaf de jaren ’40 tot nu. De zorg voor het gezin en de kleinkinderen, het pensioen, de jubilea en de hobby’s. Tot de rollen plots omdraaien… Hoe ervaren de bewoners het leven in een woonzorgcentrum?” Het Nieuwsblad over ‘Onzen Tijd’.

 

(met dank aan Jo De Cuyper)

Gluseum

Deze expo gaat vooral over de jaren ’20-’30 en ’40, over de schooljaren van de bewoners tot het ogenblik dat ze uit werken gingen, over hun vrije tijd met hoogtepunten zoals de kermissen met spiegeltenten, dansfeesten, over de bioscoop en op café gaan.

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s