Retro House Aarschot

Wat een feest!

 

Retro House Invasion  gaan door in de stadsfeestzaal van Aarschot.
Ze maken niet allen, superparty’s, ze filmen het ook 😉

Dit staat op hun website:
“We doen er alles aan om dezelfde sfeer en fuss te creëren zoals toen . Ons retro house invasion Dj Team gaat er steeds weer voor om de beste retro house tracks van weleer door de boxen te laten knallen , dit samengaande met onze danseressen, vuurspuw machientjes, indoor fireworks, raketten die over je hoofd scheren , co2 Jets en natuurlijk een spectaculaire lasershow maken het geheel alleen maar completer 🙂 Dj’s Als: Yves Deruyter (Bonzai,Cherrymoon) , Bountyhunter (Montini, Bonzai), Franky Kloeck (Cherrymoon traxx en de maker van The House Of House), Philip (Illusion, Carat), Jean delaru (Illusion), Jan Vervloet (Thunderball Bonzai Channel one, Fiocco) , Just-K van Real Retro House en Stijn , onze resident paseerde de revu.”

Volgende data: 21/10/2017 – 20/01/2018 – 12/05/2018 
Dankzij deze sponsors.
Dikke proficiat en succes!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s