Wolfsdonk Sport zingt

’t Is te zeggen… het clublied van Wolfsdonk Sport.

“Wolfsdonk Sport Hiep Hiep Hoera, Wolfsdonk Sport Hiep Hiep Hoera! Met onze kleuren, oranje en zwart, gaan we iedere zondag met nieuwe moed van start! Wolfsdonk Sport Hiep Hiep Hoera, Wolfsdonk Sport Hiep Hiep Hoera! Langzaam maar zeker, en zonder veel betoog, zo klimmen wij steeds naar omhoog! Iedere speler beseft wat hij wel en niet mag doen, en zo worden wij dan ook, vroeg of laat, eens kampioen. Ons berekend passenspel, zet gewoonlijk flits en snel, de rivalen in de knel. Wolfsdonk Sport Hiep Hiep Hoera, … We zijn een ploeg en een club, kameraden ondereen, want we komen altijd best, met elkander overeen. Eensgezind en zonder boel, met een echt sportief gevoel, strijden wij voor hetzelfde doel. Wolfsdonk Sport Hiep Hiep Hoera, …”

FB-pagina.

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s