Toscanzahoeve eens op ROB

Toscanzahoeve in de pers

Therapiedieren worden voor allerlei projecten ingezet.

“Toscanzahoeve is een centrum voor gedrag, communicatie en welzijn voor mens en dier voor communicatie van hart tot hart, authentieke relaties, en dierenspiegel ® om jezelf en je dier beter te leren kennen.”

Wie, wat en hoe?

“Een therapiedier werkt in een therapiepraktijk met zijn geleider of binnenshuis, waar de ouder of verzorger de uiteindelijke verantwoordelijkheid draagt. Het is ook een dier voor bijvoorbeeld autistische mensen en kinderen, om te helpen in het dagelijkse leven. Hij kan ook getraind worden op maat voor gezelschap, sociaal contact en structuur te bevorderen en eenzaamheid te verbreken.

Er worden met alle soorten dieren gewerkt; papegaaien, kippen, honden, katten, paarden, pony’s, ezels, enz… “

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s