Lynns tweede triatlon

Lynn Wera uit Winksele is een zeer sportieve dame.
Op deze dag deed ze mee aan de triatlon in Aarschot.

Dit is haar verslag.

“Vandaag was het de dag voor mijn tweede triatlon ooit,spannend! Mannen en vrouwen vertrokken hier allemaal samen, in totaal zo’n 200 man, amai! Toch wel wat klappen gekregen alsook een grote slok vies water, ik vreesde er eventjes voor of ik de eindmeet wel zou halen, het voelde echt aan als doodgaan… Vanaf de eerste boei zette ik me wat meer links van de groep en zwom ongestoord aan mijn eigen tempo verder, de 750 m deed ik in 12.41, vlotte wissel en weg was ik met de fiets. Langs de Demer even recupereren van al dat watergeweld om dan in Aarschot de heuveltjes te trotseren, zalig om zo te kunnen doorfietsen! Na een klein uurtje kwam ik aan de tweede wisselzone, klaar voor 5 km lopen. Bij het lopen zat ik onmiddellijk in mijn ritme en kon ik nog een tiental mensen inhalen 💪 Uiteindelijk finishte ik in 1 u 41 , als 20e dame!
Heel tevreden van mijn resultaat en weer een ervaring rijker 😊#plastriathlon #2ndtria #sportersbelevenmeer Bedankt aan alle supporters voor de leuke aanmoedigingen!!!”

Haar resultaten:
Fietsen
Zwemmen

 

Dikke proficiat aan jou, Lynn. En bravo voor al die jaren sport(iviteit) en zeker voor deze deelname.

ROB maakte dit mooi verslag (opgelet: deze verslagen verdwijnen na een tijdje van hun site) => van Quinten Evens.
Hij was er overigens in goed gezelschap met Aarschottenaar, Bart Schols.

Ivan Verstraeten tweette:

“It’s a wrap! Dit was triathlon Aarschot! 574 triathleten hebben volop genoten van het Hageland dankzij ruim 200 GOUDEN helpers! BEDANKT ALLEMAAL!!!”

Wat is een triatlon of triathlon?

Alvast enkele tips:
-sneller fietsen?
-sneller zwemmen?
-sneller lopen?

Sportwinkels Aarschot

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s