Mechelse beiaardschool speelt beiaard

Op maandag 11 november 2019 kan je tussen 11 uur en 12 uur genieten van een beiaardbespeling. De leerlingen van de Mechelse beiaardschool geven een concert na de kerkdienst ter herdenking van de oorlogsslachtoffers van 1914-1918.

 

“De Koninklijke Beiaardschool te Mechelen heeft een mobiele beiaard besteld bij Eijsbouts te Asten. U ziet hier de tweede gieting van negen klokken, met deskundige uitleg door de adjunct-directeur Joep Van Brussel en klokkenstemmer Geert Chatrou.”

Over de beiaard in Aarschot.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s