Bijenwoning

“Onze honing- en wilde bijen hebben het dezer dagen zeer moeilijk door de verarming van de natuur, exotische belagers en pesticiden. In dit kader organiseert de Imkersgilde Sint-Ambrosius Aarschot, Baal en Omstreken (ISABOvzw), in samenwerking met de stad Aarschot, een expo over de bijenwoning samen met een reeks activiteiten en feestelijkheden.” Zo staat op de website’Het Gasthuis’ te lezen.
Facebook Imkersgilde.

Zondag 22 maart 2020 – zondag 31 mei 2020
Stedelijk Museum
Tentoonstelling over ‘De Bijenwoning van toen en nu’.

 

Feestelijkheden.
“Tijdens de feestelijkheden die plaatsvinden op zondag 22 maart 2020 in het kader van de 50ste Grote Brabantse Bijenmarkt en Plantenruildag van de Imkersgilde ISABOvzw, zullen op de verschillende locaties op de gasthuissite nog extra activiteiten, plaatsvinden, zoals een workshop korfvlechten, een workshop inventieve bijenmaterialen, een voordracht over de bijenvriendelijke tuin, en een voordracht over de wilde bijen.”

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s