Staircase werd Seven

“Staircase was een Belgische rockband uit Aarschot, opgericht in 1998. De band brak door in 2002 nadat het viertal werd omgevormd tot een trio bestaande uit Carl Andries (basgitaar), Kristof Bauwens (drums) en Steven Swinnen (zang/gitaar).” (Wikipedia)

 

 

Op het einde van 2010 werd de band ontbonden en in februari 2011 startten zanger-gitarist Steven Swinnen en bassist Carl Andries samen met Jeroen Berger (gitaar) en John Van Tongelen (drum) een nieuwe groep genaamd C.J.Seven.

Ze hebben er al een heus lijstje optredens en locaties op zitten.

Facebook CJ SEVEN

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s